Laborbeosztás

A regisztrációs időszak lezárultával elkészült a laborbeosztás, ami a Jporta rendszerben (eredmények fül) érhető el. Az eredmények fül alatt a bal oldali sávban találja a kurzuskódot, valamint a termet kötőjellel elválasztva, illetve a laborvezetőt. Például: L03-R4M = L03 kurzus (csüt. 12-14) és R épület 4. emelet M számítógépterem. Kérjük, hogy mindenki a neki kijelölt terembe menjen!

A beosztáson a második oktatási hét végéig lehet változtatni a létszámkereteken belül (laboronként max. 20 fő), ami többnyire csak cserével tartható. A változtatási igényt az érintett laborvezetőknek kell jelezni. Kérem a laborvezetőkkel konzultáljanak a témában, a laborvezetők beosztása itt található.

Amennyiben Ön utólagos tárgyfelvétellel vette fel a tárgyat, vagy többletidőre jogosult, kérem írja meg nevét, neptun kódját és a felvett labor kurzus kurzuskódját (elérhetőségek szintén a fenti linken), mert sem a KTH-ból sem a tanulmányi rendszerből nem kapunk értesítést a változásról, így a megfelelő laborba sem tudjuk beosztani.

Köszönöm, hogy segíti munkánkat.

Somogyi Péter,
Karsa Zoltán,
Szeberényi Imre

Utolsó frissítés: 2024-02-12 08.52